Logo

Tapahtumat 2017


  • 28-30.7 SMLn haulikkolajien SM-kilpailut Hyvinkäällä

Kaikun haulikkoampujat palasivat mitalikantaan SMLn haulikkolajien SM-kisoissa Hyvinkäällä.

Joonas Vainio paukutteli S15 sarjan Metsästystrapissa 3. sijan tuloksella 20+18=38. Aki Vainio sai myös pronssia M50 sarjassa tuloksella: 24+22=46+8.

Kaikulaiset: Aki Vainio, Santeri Laaksonen ja Petri Sulo olivat mukana Varsinais-Suomen joukkueessa, joka saavutti hopeaa Metsästystrapin joukkiekisassa yhteistuloksella 224.

Neljä ensimmäistä joukkuetta (KY, VS, EH ja SA) ampuivat alkukilpailussa saman yhteistuloksen! Aki Vainio ratkaisi hopean VS:lle, pudottamalle ratkonnassa 12 kiekkoa:)

SM 2017

 


  • 9-11.6 (Pe - Su): Pohjoismaisen- ja Eurooppalaisen metsästysamunnan SM-kilpailut Kaikun majanmäessä

Perjantaina 9.6 oli KV SM-kisojen harjoituspäivä.

Osallistujat tahkosivat aktiivisesti Compak Sporting rataa koko päivän. Varsinkin B- ja F-heittimen loopperit ja D-heittimen lerppa sivuvastainen kiekko tuottivat ongelmia monelle ampujalle:)

Lauantaille Foreca lupailee aurinkoista ja melko lievätuulista keliä. Sunnuntaille ennustetaan hieman sateista kisasäätä...

Kuvia kisoista lauantai ja sunnuntai

KV-SM 2017
KV-SM 2017

Lauantaina 10.6 kisattiin Pohjoismaisessa metsästys-ammunnassa.

Compak rata osoittautui juuri niin haasteelliseksi kuin perjantain harjoitukset antoivat odottaa: täysiä ei ampunut kukaan ja vain kolme kisaajaa ampui 23 kiekkoa. Lajin tulostaso vaihteli laajasti...

Kisasää oli erinomainen, joskin aurinko saattoi hieman häiritä Compakin ja Kauriin ampujia aamuerissä. Toisaalta kaikki kisaan osallistujat (84 kpl) suorittivat kaikki neljä osalajia loppuun saakka:)

Lauantain kisan tulokset

Sunnuntaina 11.6 paukuteltiin Eurooppalainen metsästysammunta.

Compak rata oli helpompi ja kaksi kilpailijaa ampui täydet 25 kiekkoa. Kisojen tulostaso nousi korkeaksi: M-sarjassa Juho Ylijoki (Sa) ampui täydet 25 kiekkoa A-trapissa, täydet 200 pistettä luodikossa, Compakissa karkasi 1 kiekko. Tuloksena 396 pistettä (uusi SE).

N-sarjan Liina Laine (VS) ampui täydet 25 kiekkoa Compakissa. Lopputuloksena 362 pistettä (uusi SE).

Sunnuntain kisan tulokset

KV-SM 2017

Takaisin päävalikkoon