Logo

Tapahtumat 2014


  • Lauantaina 25.10: Suontaan seurue aloitti hirvijahdin. Syksyn jahdin tavoitteena oli saada 6 aikuista hirveä ja 7 vasaa kinneriin. Jos hirviä tuntui riittävän, niin pankista löytyi vielä muutama lisälupa...

Aamutuimaan kuulustelemassa Kodalla jahtipäällikön madonlukua. Vanhan tavan mukaan myös mieskunto testattiin ja hyväksi havaitiin...;) Jahtikeli oli harvinaisen tuulinen ja koko päivä oli enemmän tai vähemmän sateinen.

Aamupäivän jahti suuntautui vanhan Repolantien ja Kuljunsuon väliselle alueelle. Iltapäivällä haravoitiin Kuljunsuon ja majanmäen välinen alue. Hirviä oli jahtialueilla runsaasti ja koirat saivat ne hyvin liikkeelle kohti passimiehiä. Illan päätteeksi lahtivajalla kinnerissä roikkui kaksi uros- ja kaksi naarashirveä sekä yksi vasa.

BA-kisa_M70

Suunnuntaina 26.10 aamupäivän jahti suunnattiin Tomajalle ja Kaariaisten puskiin. Jahdin tuloksena yksi vasa Haaronsuon laiteelta. Iltapäivällä etsittiin hirviä Silon suunnalta ilman tulosta...

Suontaan seurue saalisti omia hirviään neljän viikonlopun ajan. Parhaiten hirviä löytyi Siemassuo - Pärkäntie - Setälän pelto - Ilvessuontie väliseltä alueelta. Molemmat Valkon vasat saatiin ammuttua, mutta itse Valko jäi vielä jatkamaan sukua. Lauantaina 22.11 kaadettiin yhteisjahdissa seuran huuhtokauppahirvet. Hirviä jäi Suontaan jahtialueille seuraavaa syksyä ajatellen aivan mukava määrä.

Suontaan ja Kaivolan hirvijahti saatiin valmiiksi lauantaina 29.11 seurueiden yhteisjahtina. Vesku, Santeri ja Aki kopsauttivat viimeiset vasat väärinpuolin Kaulion, Siemassuon ja Keltmäen laitamilta. Pankkihirvet jätettiin kasvamaan korkoa.

Suontaan seurueen hirvikoirat toimivat syksyn jahdeissa kuin junan vessa: koira hirvien jäljille, pientä pyöritystä, hirvet passimiehen/naisen eteen ja lopputulos oli kiinni ampumahollista ja ampujan taidoista. Tai Jessen tapaan RHYn suositusten mukainen suoritus: "oli niin nätit piikit uroksella että päästin menemään..."


 

  • La 31.5: Varsinais-Suomi - Satakunta kivääri- ja haulikkolajien piiriottelu

Kisapäivä oli puolipilvinen ja hieman kolea. Silloin tällöin ripsautteli pieniä sadekuuroja. Tuuli ei kisoja pahemmin haitannut.

Haulikkolajien kovimmasta suorituksesta vastasi BA-kisassa M-sarjan Santeri Syrjäntie (SA), joka ampui huipputuloksen: 25 + 25 = 50. Oheisena B/A:n ja Trapin tulokset.

Kivääripuolella parhaan tuloksen paukutteli hirviammunnassa (4+6) S17-sarjan Jani Huhti (VS): 99 + 95 = 194. Hirvi- ja luodikkoammunnan tulokset oheisena.

BA-kisa_M70

  • La 3.5: Kaikun 60-vuotisjuhlat Laitilan Jääkukossa

Metsästysseura Laitilan Kaikun 60-vuotisjuhlat järjestettiin Laitilan Jääkukossa la 3.5. Tilaisuudessa oli paikalla n. 550 juhlijaa.

Ruokailun ja kahvituksen järjesti Poukanville. Ruoka oli maukasta ja sitä oli riittävästi. Illan ohjelma oli virallisten puheiden jälkeen huumoripainotteista. Letkeää viihde- ja tanssimusiikkia oli tarjolla aina pikkutunneille asti...

Juhlat sujuivat luonnikkaasti. Vieraat olivat palautteen mukaan tyytyväisiä illan antiin:)

Oheisena kuvia ja Laitilan Sanomissa julkaistu artikkeli 60 vuotisjuhlista.

60-vuotisjuhlakutsu

Takaisin päävalikkoon