Logo

Tapahtumat 2013


  • To 21.11: Hirvenlihahuutokauppa Kaikun majanmäessä

Perinteinen loppusyksyn hirvenlihahuutokauppa järjestettiin Kaikun majalla. Loskakelistä huolimatta tilaisuuteen saapui paikalle varsin mukavasti huutokauppaväkeä. Mukana oli niin vanhoja kävijöitä kuin myös muutama uusi kasvo.

Huutokaupassa myytiin edellisenä lauantaina Silo-Pato kantilta Kaikun yhteisjahdissa kaadettujen uroshirven ja hirvenvasan lihat. Kauppa kävi varsin mukavasti ja tilaisuus sujui luonnikkaasti kokoneiden Kaikulaisten hirvimiesten toimesta.

Hirvenlihahuutokauppa_2013

 


  • La 3.8: Kyyhkys Compak Sporting kisa

Kolmannen kerran järjestetyn Kyyhkys Compak Sporting kisan sponsorina toimi Metsästys- ja Kalastustarvikeliike Sissos Raumalta. Myyntipisteessä kauppaa tehtiin kohtuullisen mukavasti.

Sää oli helteinen ja tällä kertaa tuuli ei haitannut ampumista. Kisan kovimman tuloksen paukkutteli Kaikun Mikko Elo: 23 + 21 = 44 ja pokkasi kiertopalkinnon vuodeksi haltuunsa. Yhden kiekon vähemmän rikkoivat: Jesse Tuomi, Mika Laarimo ja Ville Mäkelä.

Oheisista linkeistä löytyvät kisan tulokset ja kuvia kisapaikalta.

Kyyhkys_Compak_Sporting_2013

  • La 15.6: Munamarkkina hirvenjuoksu ja haulikkokisa (BA + MetsästysTrap)

Kisasää oli aurinkoinen ja tuulinen.

Hirvenjuoksussa parhaimman tuloksen kisasi M50 sarjassa Asko Närvänen Alastarolta: juoksu 299, arvio 284, ammunta 564 = 1147 (Tulokset).

Puuskittainen tuuli teki haulikkokisasta vaativan. Tästä huolimatta tulostaso oli erinomainen. Kaikun Jesse Tuomi ja LRM:n Ville Mäkelä ampuivat M sarjan MetsästysTrapissa täydet 25 kiekkoa. Ville voitti koko kisan tuloksella: 23 + 25 = 48. Tiukan vastuksen Jesselle ja Villelle antoi Kaikun Aki Vainio (Tulokset).

Oheisena kuvia kisapaikalta.

Munamarkkinahaulikko_2013

  • La 20.4 Varsinais-Suomen haulikkoampujien harjoitus- ja valmennuspäivä Kaikun majanmäessä

Varsinais-Suomen haulikkoampujat kokoontuivat Ms Kaikun radalle harjoittelemaan metsästyshaulikko ja -Trap ammuntaa.

Aamupäivällä paukuteltiin molemmilla radoilla valmentajien opastuksella BA-kierroksia. Ruokailun jälkeen vaihdettiin yläradalla metsästysTrappiin. Päivän päätteeksi ammuttiin Compak Sporting kisa.

Päivä oli varsin onnistunut: aurinko paistoi ja osallistujia oli kolmisenkymmentä. Tuulinen keli asetti omat vaatimuksensa ampujille. Kuvia päivän tapahtumista.

Haulikko_koulutus

  • To 14.3 Jälleenlatauskoulutus Kaikun majalla

Kiväärin patruunoiden jälleenlatauskoulutustilaisuus järjestettiin Kaikun majanmäessä. Kouluttajana toimi aseseppä Max Suominen Eräkontista. Majalla oli tupa täynnä väkeä: kurssille osallistui 48 innokasta kuulijaa Laitilan ja lähikuntien metsästysseuroista.

Tapahtumassa oli mukana niin nuoria kuin myös konkarimetsästäjiä. Aloittelevat jälleenlataajat saivat asiapitoisen alkusysäyksen uuteen harrastukseen. Kokeneemmat latauksen harrastajat antoivat hyviä käytännön vinkkejä muun muassa hylsyjen öljyämisessä.

Jälleenlatauskoulutus

 


Takaisin päävalikkoon