Logo

Tapahtumat 2011


  • Su 4.12: Mäyräkoirien haukkukokeet.

Kaikuhaukkujen historiassa ensimmäistä kertaa järjestettyyn mäyräkoirien haukkukokeeseen osallistui yksitoista koiraa.

Sunnuntaita vasten yöllä oli kova vesisademyräkkä. Aamupäivällä tuuli laantui, mutta aika-ajoin taivaalta tuli rapsakoita vesikuuroja. Syksyisen märkä keli ei kuitenkaan lannistanut innokkaita koiria ja koiranomistajia. Kisan parhaasta tuloksesta vastasi Rivakka Katto Kassinen.

Oheisesta linkistä löytyy lisää kisakuvia.

Rivakka_Katto_Kassinen

  • Pe 25.11: Hirvenlihahuutokauppa

Perinteinen hirvenlihahuutokauppa järjestettiin Kaikun metsästysmajalla. Tarjolla oli tällä kerralla hirvenvasan- ja peuranlihaa. Hellstenin Eero toimi lihamestarina ja kertoili asiantuntevasti mikä paisti tai file kulloinkin oli tarjolla. Meklarina toimi Jalosen Kari.

Huutokauppaan oli tällä kertaa saapunut hieman normaalia vähemmän väkeä. Tästä huolimatta tarjolla oleva liha kävi hyvin kaupaksi, sekä huutokaupan järjestäjät että huutokauppaväki olivat ilmeisen tyytyväisiä illan lopputulokseen.

Kari on tapansa mukaan "murjaissut" mehevän vitsin kaupanteon lomassa ja ilmeet ovat sen mukaisia...:)

Hirvenlihahuutokauppa

 


  • Ti 9.8: Compak Sporting radan avajaiskilpailu

Uuden Compak Sporting radan avajaiskilpailuna ammuttiin kyyhkysjahtia edeltävän tiistai-iltana "Kyyhkys Compak Sporting"-kisa. Osallistujia oli arki-illasta huolimatta aivan kiitettävästi: yhteensä 34 ampujaa. Useimmat kilpailijat ampuivat kisassa kaksi kierrosta, joku ehti ampumaan kolmekin kertaa. Ampumasuorituksia kertyi illan mittaan noin 60.

Rata taisi olla tällä kertaa hieman helponlainen, koska kisassa kaksi kilpailijaa ampui täydet 25 kiekkoa: yleisen M-sarjan Jussi Mäki-Hokkanen ja Jukka Paananen (ampuu kuvassa). Uusinassa oli taitavampi Jussi ja hän voitti koko kisan (Tulokset).

Kyyhkys Compak Sporting

  • La 18.6: Munamarkkina hirvenjuoksu- ja Metsästyshaulikkokisa sekä Compak Sporting radan avajaisharjoitukset.

Hirvenjuoksussa parhaimman tuloksen saavutti M60-sarjan Kauko Lehtonen Pomarkusta 1168p (Tulokset).

Tällä kertaa hirvenjuoksun lisäksi Kaikun majanmäessä ammuttiin kilpaa Metsästyshaulikolla. Tarkimmin 2xBA kisassa kiekkoja sai sirpaleiksi yleisen M-sarjan Erkka Kivimäki (Ms Paukku): 22 + 24 = 46 (Tulokset).

Munamarkkinakisan jälkeen paukuteltiin Compak Sporting radan viralliset avajaisharjoitukset. Oheisessa kuvassa on vuorossa ensimmäinen erä

Compak Sporting

Takaisin päävalikkoon