Logo

Metsästysvuoden 2011 toimintaa


  • Ms Kaiku ja Kalannin Eteläkulman Metsästysseura järjestivät yhteistyössä Koirien Ryhmänäyttelyn (FCI ryhmät 4, 5 ja 6) Kaikun metsästysmajalla 10.4.2011. Yksityiskohtaisempaa tietoa tapahtumasta löytyy täältä. Oheisesta linkistä löytyvät näyttelyn tulokset.

  • Ms Kaiku järjesti ”Kaikuhaukut” hirvi- ja mäyräkoirien haukkokokeet  3-4.12.2011 Tapahtuman keskuspaikkana oli perinteen mukaisesti Kaikun metsästysmaja. Kokeet olivat tällä kertaa kaksipäiväiset: lauantaina hirvikoirat ja sunnuntaina mäyräkoirat. Edellisvuosista poiketen tällä kertaa oli täysin lumeton keli.
  • Lauantaina pakkasta oli muutama aste, päivä oli aurinkoinen ja tuuleton, joten haukkukeli oli erinomainen. Kisaan osallistui tällä kertaa kahdeksan hirvenhaukkujaa. Suurin osa koirista oli norjan harmaita. Parhaan tuloksen saavutti Toramus Otto 89 p. Hirvenhaukkukisan tulokset.
  • Ensimmäistä kertaa järjestettyyn mäyräkoirien haukkukokeeseen osallistui yksitoista koiraa. Sunnuntaita vasten yöllä oli melkomoinen vesisademyräkkä. Aamupäivällä tuuli laantui, mutta aika-ajoin oli rapsakoita vesikuuroja. Ilma ei kuitenkaan lannistanut innokkaita koiria ja koiranomistajia. Jokaisen kokeeseen osallistuvan piti ilmoittaa kokeeseen tuomarin lisäksi myös maasto-opas ja käytettävä maasto. Parhaiten kisassa menestyi Rivakka Katto Kassinen 87,22 p. Mäykkykisan tulokset ja kuvia kisatunnelmista.

Takaisin päävalikkoon